73223706_159797318461696_6908309304814600192_n

Pentru că ne dorim ca tu să strălucești, creațiile noastre îți sunt dedicate, draga mea, fiind lucrate special pentru tine, din dragoste pentru frumos. Criali Atelier este o afacere dezvoltată din dorința de a oferi fiecarei femei  posibilitatea să se descopere pe sine. De aceea, ne străduim să oferim mai mult decât bijuterii și accesorii,  fiindu-ți  alături pentru împlinirea dorințelor, dând contur personalităţii tale.

Comercializăm  bijuterii lucrate manual cu perle și cristale Swarovski, Argint 925, argint 925 suflat cu aur, eșarfe pentru dezgătitul miresei, accesorii legătoare, lucrate manual în atelierul nostru, jartiere, papioane, halate din material fine, brodate pentru mireasă și pentru domnișoarele de onoare, coronițe, tiare, diademe și alte accesorii pentru păr, atat lucrate în atelierul nostru cu elemente, perle și cristale Swarovski Elements cât și achizitionate de la alti producători.

Pe pe site veți gasi și  bijuterii sau accesorii de păr care nu sunt realizate  în atelierul nostru. În cazul acestor produse este menționat  în descriere  faptul că nu sunt realizate manual, prin urmare  nu se pot  realiza modificări  sau personalizări.

Te așteptăm cu produse personalizate, create pentru a-ți colora personalitatea şi spiritul, astfel încat TU să fii regina serii!

Cu drag,

Criali Atelier!