Termeni și Condiții

Site-ul www.crialiatelier.ro, denumit în continuare “crialiatelier.ro”, este deținut și administrat de societatea SC CRIALI MODE ATELIER  SRL, avand urmatoarele date de identificare: sediul social în loc Tuzla,str  Farului, nr. 80 , judet Constanța, cod postal 907295, înregistrată la Registrul Comertului de pe lângă Tribunalul Constanța cu nr. J13/365/2019,  CUI 40490044.

Tel. 0721796800; 0762761431

E-mail: crialiatelier@yahoo.com

Descrierea serviciilor și a produselor

crialiatelier.ro este un site care ofera servicii online puse la dispoziția persoanelor fizice sau juridice pentru achiziționarea accesoriilor și bijuteriilor realizate in atelierul nostru sau a accesoriilor si bijuteriilor achizitionate prin intermediul colaboratorilor interni sau externi. Prin navigarea pe site-ul nostru, urmata comanda  se considera in mod automat ca ati citit, ati inteles si ati acceptat Termenii si conditiile enuntate mai jos. Ne rezervam dreptul de a actualiza si modifica  fara notificare Termenii si conditiile precum si continutul acestui site.

 Cu toate ca nu ne dorim acest lucru,  in caz de neintelegeri intre crialiatelier.ro si client, se vor aplica Termenii si Conditiile valabile la momentul, comenzii. Crialiatelier.ro nu isi asuma responsabilitatea si nu poate fi invinuita pentru pagubele aparute prin folosirea continutului site-ului. Daca oricare dintre clauzele enuntate mai jos  va fi gasita nula sau nevalida, acest fapt nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul site-ului crialiatelier.ro( texte, imagini, elemente de grafica, etc) este integral proprietatea SC CRIALI MODE ATELIER SRL si a colaboratorilor si furnizorilor sai fiind protejat prin de Legea privind dreptul de autor si drepturile conexe si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul SC Criali Mode Atelier SRL a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare.

SC Criali Mode Atelier SRL garanteaza ca informatiile prezentate pe site sunt corecte si transparente si faptul ca totate articolele puse la vanzare, sunt conform descrierilor. Imaginile prezentate pe site sunt cu titlu de prezentare si uneori, din cauza setarilor monitorului,ale telefonului  sau ale aparatelor de fotografiat culorile  pot fi usor diferite fata de realitate. Insa va asiguram ca informatiile incluse pe site sunt puse la dispozitia clientului cu buna credinta.

Ne rezervam dreptul de a anula comenzile pentru produsele  afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice sau umane, sau care prezinta preturi evident eronate.

 

Politica de comunicare

Parerile exprimate in cuprinsul site-ului sunt asumate in intregime de autorii acestora si nu implica responsabilitea crialiatelier.ro. În cazul în care limbajul este unul obscen, injurios sau  inadecvat, crialiatelier.ro poate șterge părerile respective și poate bloca contul utilizatorului.   Utilizatorii site-ului crialiatelier.ro pot face comentarii,pot sa transmita sugestii, păreri, intrebari sau informatii, daca limbajul acestora este civilizat si nu  contine mesaje defaimatoare, ilegale, obscene, amenintatoare, nu contine virusi ,nu deranjeaza viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala,  nu serveste unor campanii de promovare ce nu au legatura cu site-ul nostru, nu sunt spamuri sau e-mailuri deranjante. Persoanele care vor utiliza date false de contact ori vor transmite comenzi,  mesaje sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice fara acceptul in scris al acestora, vor fi raportate organelor abilitate. In cazul trimiterii sau afisarii unor texte, replici, recenzii primite de la utilizatori/clienti, se considera ca respectivul utilizator/client garanteaza originalitatea lor si acorda crialiatelier.ro dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloace. Utilizatorul/clientul garanteaza ca are toate drepturile asupra mesajelor postate pe site astfel incat, prin publicarea lor, sa nu cauzeze prejudicii niciunei pesoane fizice sau juridice.  Nu ne asumam responsabilitatea si nici nu vom putea fi obligati la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de astfel de comunicari.

Pentru crearea unui cont pe site-ul crialiatelier.ro utilizatorul este obligat sa foloseasca o adresa de e-mail valida.   Crialiatelier.ro poate refuza cererea de inregistrare daca se constata ca solicitantul a folosit  informatii false  sau foloseste serviciile in mod abuziv, nu pentru  uzantele normale.

Nerespectarea sau încãlcarea acestor Termeni si conditii de utilizare sau altor înţelegeri sau îndrumãri pot duce la întreruperea furnizării accesării contului dumneavoastra.  Deasemenea întreruperea furnizării accesării contului se poate realiza la solicitarea legală a unei autoritaţi, la cerere făcută de dumneavoastra( prin  ştergerea contului), daca apar probleme sau situaţii tehnice neaşteptate, dupa o perioada lunga de inactivitate s.a. Consimţiti ca întreruperea accesului la cont va fi fãcută cu discreţie iar  Criali Mode Atelier SRL nu va fi răspunzătoare faţă de dumneavoastra sau alta persoană cu privire la întreruperea accesului la cont.

Prelucrarea datelor cu caracter personal le regasiti la  Politica de confidentialitate si  face parte din Termeni si conditii, prin urmare, prin navigare,logare,comanda pe site va exprimati automat acordul pentru prelucrarea datelor.

Plasarea de link-uri

Publicarea de  link-uri catre alte site-uri se realizeaza doar in scopul de a pune la dispozitie  informatii, iar crialiatelier.ro nu isi asuma nici o responsabilitate sau raspundere pentru pentru produsele sau serviciile promovate sau comercializate prin aceste site-uri sau pentru continutul acestor site-uri.

   

Comanda

Utilizatorul nu este obligat să își creeze cont pentru a plasa o comandă. Aceasta poate fi efectuată și doar completând datele solicitate (nume, adresa , nr telefon și adresă de email, metoda de livrare și metoda de plată).

Prin finalizarea comenzii clientul isi asuma ca toate datele furnizate sunt reale si corecte, in caz contrar comanda ar putea fi anulata sau expedierea ar putea fi intarziata. Nu putem fi trasi la raspundere pentru informatii introduse eronat, din care pot decurge intarzieri de livrare. In aceasta situatie toate taxele de transport efectuat in vederea reexpedierii  vor fi suportate e catre client. Deasemena, prin finalizarea comenzii va exprimati automat acordul ca un reprezentant crialiatelier.ro sa va contacteze prin  mijloacele disponibile furnizate la plasarea comenzii (e-mail,telefon sau alte mijloace) pentru confirmare. Contractul dumneavoastra de a cumpăra nu este încheiat complet până când nu veti fi instiintat ca produsele au fost expediate. In momentul primirii de catre client, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de expediere a comenzii contractul dintre crialiatelier.ro si client se considera incheiat.

Aveti posibilitatea de  a renunta la comanda  timp de 30 de minute dupa plasarea acesteia. Astfel, daca ati  a plasat o comanda din greseala sau v-ati razgandit, puteti sa o anulati  prin transmiterea unui email la adresa crialiatelier@yahoo.com sau prin nr de telefon 0721796800.

 Crialiatelier.ro poate refuza o comanda fara a exista obligatii intre parti si fara ca o parte sa poata pretinde daune daca datele furnizate sunt incomplete sau incorecte; activitatea clientului poate produce daune site-ului crialiatelier.ro; tranzactia nu este acceptata de catre banca, clientul este trecut in “lista neagra”pentru livrari anterioare esuate. Inainte de a se efectua anularea/refuzul comenzii clientul  este instiintat  printr-o notificare .

 Daca cantitatea comandată de către client nu este disponibila pe stoc, crialiatelier.ro va anunta clientul la adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia plasarea  comenzii.  In cazul in care produsul comandat de catre client nu poate fi livrat de catre crialiatelier.ro din orice motive, ne obligam sa va informam asupra acestui fapt si sa va returnam in cont contravaloarea produsului respectiv , in termen de maxim 14 zile de la data la care ati fost anuntat de acest inconvenient.

      Pretul final platit de client este format din pretul produsului + cheltuielile de expeditie, si este exprimat in lei. Preturile de livrare sunt detaliate pe site , pentru localitatile aflate in afara ariei de operare a curierului se percepe tarif extra, fapt ce va este comunicat prin telefon ulterior plasarii comenzii, iar comanda este expediada doar dupa ce va exprimati acordul cu tarifele solicitate pentru kilometric suplimentari. Plata se poate face prin transfer bancar  sau numerar, ramburs

Garantia este asigurata pentru produsele achizitionate din magazinul online crialiatelier.ro  in conformitate cu certificatul de garantie aferent fiecarui produs. Certificatul de garantie (se afla in fiecare cutiuta) se completeaza cu data vanzarii produsului si cu denumirea acestuia. Aceasta se refera la  lipituri, constructii, asamblaje, suduri si placari.

   Pentru a beneficia de garantie, Clientul are urmatoarele obligatii:  sa respecte instructiunile de folosire si ingrijire; produsul sa fi fost folosit doar  in scopul pentru care a fost conceput; sa pastreze certificatul de garantie cu care a cumparat produsul; sa pastreze ambalajul original si toate accesoriile care au venit in acesta, si sa le livreze impreuna cu produsul in garantie.

Crialiatelier.ro nu ofera garantii dupa expirarea perioadei pentru care se ofera garantie produsului sau in cazul in care nu s-au respectat instrucțiunile menționate pentru utilizarea produsului.Toate celelalte prevederi cuprinse in legislatia in vigoare, referitoare la garantarea produselor vandute, sunt valabile.

 

Termenul de expediere poate diferi în funcție de complexitatea modelului ales,  între 1 și 20 de zile lucratoare.

 Bijuteriile și accesoriile realizate pe comandă sau personalizate, se  vor executa în termen de 10-20 zile lucratoare.

 În cazul bijuteriilor existente pe stoc,  dar cu modificari solicitate de client, termenul de executie este de 7 zile lucratoare.

Pentru produsele executate la comanda( bijuterii și accesorii personalizate), conform specificațiilor clientului, este necesară achitarea unui avans de  30% din valoarea totală a comenzii. Va rugam sa luati in considerare faptul ca avansul nu se returneaza  în cazul în care renuntati la  produsele comandate, indiferent de motiv. Pentru comenzile speciale la care se solicita achitarea unui avans, veti  primi o factură proforma pentru achitarea avansului  și un bon de comanda  în care se va specifica termenul de execuție, valoarea totala a comenzii, valoarea avansului încasat, rest de plata la ridicarea comenzii.    

Toate comenzile pentru bijuterii/accesorii personalizate sunt confirmate telefonic sau pe Messenger/WhatsApp și apoi programate pentru execuție și/sau expediere. Daca dupa 3 incercari clientul nu a  putut fi contactat pe nici unul din contactele furnizate la plasarea comenzii,  comanda va fi automat anulata. Pentru a evita aceste situatii neplacute, va rugam să verificați cu atenție numărul de telefon și datele de contact specificate la plasarea comenzii.

Livrarea se va efectua  prin intermediul unui curier rapid sau prin Poșta  Română.

Costul transportului prin curier este de 20 lei(dacă nu sunt kilometri suplimentari între localitatea de destinație si cel mai apropiat sediu al curierului),   iar prin poștă 12 lei.

Pentru comenzile cu valoare mai mare de 450 de lei (exclus taxele de transport), livrarea este GRATUITĂ.

Totodata oferim CADOU  cutiute de inalta calitate legate  cu funda eleganta, realizate special pentru ambalarea bijuteriilor.  La solicitarea dumneavoastra, va punem la dispoztie, contra cost, pungi de cadou asortate .

După ce comanda este expediată, veți primi o notificare prin SMS sau pe e-mail iar la cerere va putem pune la dispozitie nr de AWB pentru a putea urmari traseul si statusul comenzii dumneavoastra. Produsele vor fi însoțite de documente aferente, instructiuni,ambalaj specific.

Ambalarea se efectueaza sub atenta noastra supraveghere, astfel incat produsele sa fie protejate de eventualele accidente ce pot surveni pe parcursul livrarii.

 Atentie! Deoarece pentru produsele aflate in stoc timpul de procesare al comenzilor este unul foarte scurt, este imposibila operarea de modificari asupra comenzilor dupa expirarea termenului de 30 de minute de la plasarea acestora . Pentru produsele care nu se afla in stoc, clientul va fi contactat de către crialiatelier.ro  pentru anularea comenzii sau alegerea de către client a unui alt produs.

 

Returnarea produselor se face numai  prin curier,  pe cheltuiala clientului, la adresa sediului social al Criali Mode Atelier SRL in termen de 14 zile incepand cu ziua in care intra in posesia  produsului, fara a fi nevoie de  justificare a deciziei de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014,. Cheltuielile de returnare sunt suportate de client. Aceste limitari se aplica conform OUG 34/2014 art. 16 .

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Nu se accepta retururi daca produsele indeplinesc cel putin una din conditiile urmatoare au urme de uzura sau folosire excesiva; zgarieturi, ciobituri, lovituri sau socuri mecanice;produsul a facut parte dintr-o comanda speciala, comanda speciala este aceea care nu face parte din stocul uzual al Furnizorului dar care poate fi livrat pe baza unei comenzi ferme: (produsele personalizate realizate pe comanda dupa cerintele clientului cum ar fi: bijuterii si accesorii pentru păr executate pe comanda (culoare,dimensiune, oferite de client), halate relizate pe comanda (masuri  ce nu fac parte din  stocul nostru, masuratori oferite de client), corsajele lucrate manual realizate in culorile si dimensiunile solicitate de catre client; jartiere  decorate manual si realizate pe culorile si masurile oferite de catre client, papioanele personalizate la cererea clientului, esarfele personalizate pentru dezgatitul miresei, oglinzi decorate conform cerintelor clientului).

Nu primim colete a caror plata de transport nu a fost efectuata nici coletele ramburs. Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

 Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

Returul de produse poate fi efectuat:

Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).

   Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice crialiatelier.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la crialiatelier@yahoo.com, contact@crialiatelier.ro sau prin telefon la numarul 0721796800.  In caz contrar, crialiatelier.ro poate refuza coletul.

 In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de client in corespondenta cu crialiatelier.ro).

 In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

 In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs fara defecte, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

 

Termene de returnare a banilor

Pentru retururi de comenzi, clientul primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care crialiatelier.ro primește produsele.  Dupa validarea returului, clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor, inlocuirea acestora sau un cupon valoric pe care il va putea folosi pe site pentru achiziționare de produse.Taxele de livrare nu vor fi returnate.

 

Forta majora

In caz de forta majora, niciuna dintre partile contractuale nu poate fi trasa la raspundere pentru neexecutarea sau executarea cu intarziere a obligatiilor. Partile isi vor aduce la cunostita de indata cazul de forta majora si vor lua toate masurile necesare in vederea limitarii consecintelor evenimentului. Partile au dreptul de a denunta unilateral contractul fara pretinderea de daune-interese daca in termen de 15 zile evenimentul de forta majora nu inceteaza.Forta majora va fi probata conform legii.

 

Solutionarea conflictelor

Orice conflict aparut intre Criali Mode Atelier SRL si clienti va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care acest lucru este imposibil, prima cale de solutionare este medierea, in conditiile legii, iar daca aceasta esueaza se apeleaza la instante. Orice contract incheiat intre parti va fi guvernat si interpretat in conformitate cu legea romana.

Tentativa de frauda sau frauda (cum ar fi accesarea datelor clientilor crialiatelier.ro, alterarea continutului site- ului, incercarea de afectare a performantelor serverelor, deturnarea continutului livrarilor catre terti etc) va fi pedepsita conform legii penale.

Definitii:

Vanzator – societatea SC CRIALI MODE ATELIER SRL, avand urmatoarele date de identificare: avand urmatoarele date de identificare: sediul social în loc Tuzla,str  Farului, nr. 80 , judet Constanța, cod postal 907295, înregistrată la Registrul Comertului de pe lângă Tribunalul Constanța cu nr. J13/365/2019,  CUI 40490044.

Client – persoana fizica / persoana juridica care plaseaza si achita o comanda.

Utilizator – orice persoana care acceseaza  site-ul crialiatelier.ro

Produse – orice bun mentionat in comanda, furnizat de catre vanzator.

Comanda – un formular electronic ce intervine ca forma de comunicare intre vanzator si client prin care clientul isi exprima intentia de a achizitiona si plati anumite produse.

Contract – o comanda confirmata de catre vanzator, prin care acesta accepta sa vanda si sa livreze produsele, iar clientul este de acord sa primeasca si sa faca plata acestor produse.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care presteaza servicii de curierat rapid.

Pentru orice întrebãri, comentarii sau încãlcãri ale Termenilor si conditiilor de utilizare va stam la dispozitie la:

E-mail: crialiatelier@yahoo.com, contact@crialiatelier.ro

Telefon: 0721796800 sau 0762761431

Nu ezitati sa ne contactati!

Cu drag,

Criali Atelier.