Îngrijirea bijuteriilor și a  accesoriilor lucrate manual din Argint și Swarovski Elements:

 

Pastrarea bijuteriilor si a accesoriilor  se va face in ambalajele originale, furnizate de noi, separat de alte piese, pentru a evita oxidarea sau zgarierea si lovirea cu alte materiale sau metale. Nu le pastrati  in spatii cu umezeala.

Pentru a va bucura de stralucirea  bijuteriilor o durata cat mai lunga de timp, va recomandam sa  nu le expuneti la contactul cu apa, sapun, produse de ingrijire personala,de make-up, de hair  styling (fixativ, parfum, crema) sau orice alte substante chimice care pot duce la pierderea luciului acestora. Totodata purtarea permanenta a bijuteriilor, cand faceti diverse treburi in gospodarie sau purtarea in timpul dusului, a activitatilor sportive, a somnului, etc nu este recomandata deoarece grasimile naturale ale pielii si transpiratia pot afecta bijuteriile.

Dupa fiecare purtare, pentru a pastra luciul si a evita oxidarea,  recomandam lustruirea bijuteriilor folosind un material special destinat curatarii bijuteriilor sau  un material textil moale si  uscat .

Cu toate ca  este un metal pretios,  argintul oxideaza in mod natural in timp, in conditiile prezentate anterior,  in contact cu aerul, in functie  de PH ul pielii, daca este manipulate in  mod eronat, de aceea, pentru a incetini acest proces  va recomandam curatarea periodica a bijuteriilor   si pastrarea acestora in in cutii speciale antitarnish (antioxidare),  pastrarea lor in cutii / pungute inchise ermetic lipsite de umezeaza sau aer sau in ambalejele furnizate de noi la fiecare comanda.

 Se mentioneaza  explicit in descrierea fiecarui produs  materialul folosit la realizarea acestuia, modul de realizare,  daca se pot face sau nu modificari si ajustari asupra produsului final .

Deoarece dorim sa va indeplinim dorintele, ascultam intotdeauna cerintele dumneavoastra , prin urmare folosim materiale furnizate  de producatori specializati si autorizati , iar bijuteriile realizate in atelierul nostru sunt argint 925, argint 925 placat cu aur, alte componente placate cu argint respectiv aur, diverse alte metale  si materiale in conformitate cu normele in vigoare. Perlele si cristalele folosite sunt produse Swarovski Elements, cristale si margele din sticla de Cehia, perle de cultura sau diverse alte accesorii metalice sau acrilice specificate, asa cum mentionam mai sus, in descrierea fiecarui produs .

Cu toate ca nu am intampinat astfel de probleme,  nu ne dorim sa aveti de suferit in urma manipularii defectuase a produselor oferite de noi, pentru aceasta va rugam sa cititi in  detaliu descrierea fiecarui produs si sa nu purtati produse realizate din materiale la care aveti alergii. Nu ne asumam raspunderea daca in urma tuturor sfaturilor si instructiunilor oferite, alegeti totusi sa purtati produse realizate din material la care sunteti alergic

Va rugam respectati instructiunile furnizate la fiecare comanda! Nerespectarea recomandarilor de ingrijire si purtare pot duce la modificari de culoare a bijuteriilor.

Cu drag,

Criali Atelier!