Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).

Nu se accepta retururi daca produsele indeplinesc cel putin una din conditiile urmatoare: au urme de uzura sau folosire excesiva; zgarieturi, ciobituri, lovituri sau socuri mecanice;produsul a facut parte dintr-o comanda speciala, comanda speciala este aceea care nu face parte din stocul  nostru uzual dar care poate fi livrat pe baza unei comenzi ferme : produsele personalizate realizate pe comanda dupa cerintele clientului cum ar fi: bijuterii si accesorii pentru păr executate pe comanda (culoare,dimensiune, oferite de client), halate relizate pe comanda (masuri  ce nu fac parte din  stocul nostru, masuratori oferite de client), corsajele lucrate manual realizate in culorile si dimensiunile solicitate de catre client; jartiere  decorate manual si realizate pe culorile si masurile oferite de catre client, papioanele personalizate la cererea clientului, esarfele personalizate pentru dezgatitul miresei, oglinzi decorate conform cerintelor clientului).

Nu primim colete a caror plata de transport nu a fost efectuata, nici coletele ramburs. Returnarea produselor se face pe cheltuiala clientului în termen de 14 zile de la data recepționării produsului la adresa sediului social al Criali Mode Atelier SRL.

Ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (returnari repetate).

Deteriorarea produselor sau punerea intr-o stare ce face imposibila revanzarea lor duce la refuzarea returului.

In caz de retragere din contract, clientul este obligat sa restituie produsele achizitionate in termen de maximum 14 zile de la data retragerii din contract(data ridicarii coletului)

 

Returul de produse poate fi efectuat:

Produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site. Puteti solicita returnarea acestuia pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii (in cazul in care produsul nu mai este disponibil).

Produs in colet deteriorat. Pentru produsele ale caror colete prezinta deteriorari vizibile la primirea prin curier, va recomandam sa refuzati receptia lor. Pentru dovezi, coletul poate fi fotografiat si se poate intocmi un proces verbal impreuna cu reprezentantul firmei de curierat in care sa fie mentionata starea coletului din momentul livrarii. Riscul de pierdere sau de deteriorare a produselor va este transferat integral in momentul in care intrati in posesia fizica a produsului. Orice reclamatie ulterioara nu va fi luata in considerare.

Produse livrate gresit. In cazul in care s-a livrat alt produs decat cel comandat.

Costurile de retur pentru situatiile prezentate mai sus (nu si in cazul renuntarii la cumparare) cad in sarcina magazinului nostru.

Modalitati si termene de returnare a produselor

Clientul se obliga sa notifice crialiatelier.ro intentia sa de a returna produsele achizitionate, prin e-mail la crialiatelier@yahoo.com, contact@crialiatelier.ro sau prin telefon la numarul 0721796800.  In caz contrar, crialiatelier.ro poate refuza coletul.

 

Conditii de returnare a produselor

In orice situatie de returnare a produselor, acestea trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost trimise Clientului, in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care l-au insotit (factura, certificat de garantie etc.). Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara defecte (cu exceptia viciilor ascunse si exceptand defectele deja semnalate de Client in corespondenta cu crialiatelier.ro).

In cazul in care o comanda la care s-a oferit produs cadou este returnata integral, clientul este obligat sa returneze si produsul cadou in starea lui originala, nedeteriorata si nedesigilata.

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs fara defecte, cu conditia notificarii in scris in termen de 48 de ore de la primirea produsului.

Termene de returnare a banilor:  Pentru retururi de comenzi, clientul primeste banii aferenti produselor returnate in interval de 14 de zile calendaristice de la data la care crialiatelier.ro primește produsele.  Dupa validarea returului, clientul poate primi, la alegere, contravaloarea produselor, inlocuirea acestora sau un cupon valoric pe care il va putea folosi pe site pentru achiziționare de produse.Taxele de livrare nu vor fi returnate.

Vă stăm la dispoziție pentru orice întrebare și vom face tot ce este posibil pentru ca dumneavoastră să fiți mulțumiți de produsele comandate!

 

Cu drag,

Criali Atelier!