GARANTIA  PRODUSELOR

Această garanție atestă faptul că bijuteria este din argint 925%  și nu-și schimbă proprietățile în cazul utilizării corespunzătoare. Pentru bijuteriile prevăzute cu pietre ( diamante, pietre prețioase și semiprețioase, zircon, strașuri), în cazul căderii acestora, producătorul sau vânzătorul le va înlocui, într-un termen rezonabil de 15 zile lucrătoare. Reparațiile de service pentru cazurile care nu sunt incluse în această garanție vor fi facturate cumpărătorului.

Produsele care prezintă defecte de fabricație vor fi schimbate, numai dacă nu au fost purtate. Garanția nu include produsele care prezintă defecte cauzate de lovituri, neglijență, purtare sau a utilizării neadecvate, care nu au legătură cu defectele de material sau de manoperă. Conform legii 449/2003, art.II alin.2, cumpărătorul nu poate cere înlocuirea bijuteriei din motivul pietrelor. Orice reparație la produsele aflate în termenul de garanție se va efectua în mod gratuit sau se va înlocui produsul, în condițiile OG nr.21/1992 revizuită, dacă se confirmă faptul că un defect de material sau de manoperă a reprezentat cauza unei asemenea deteriorări. În cazul în care bijuteria nu poate fi reparată, în funcție de alegerea cumpărătorului, bijuteria defectă poate fi înlocuită cu un model similar.

Crialiatelier.ro ofera 6 luni de garanție pentru toate tipurile de asamblaje (lipituri, suduri, placări, asamblaje și construcții pe ciment sau silicon) realizate la bijuteriile din argint.Toate produsele Crialiatelier.ro sunt supuse unui proces manual de verificare calitativă în momentul recepționării produselor din producție. În urma acestui proces eventualele produse cu defecte de fabricație sunt eliminate înainte ca acestea să ajungă la clienții noștri. Din acest motiv, defectele de fabricație la produsele livrate de Crialiatelier.ro sunt extrem de rare. Conform legii materialele din sticla nu beneficiaza de garantie exceptie facand defectele de fabricatie. In aceeasi categorie intra si cristalele Swarovski- cristale sintetice incadrate la materiale  consumabile, iar pentru acestea nu se ofera garantie.

Deasemenea, nu oferim garanție pentru produsele livrate prin Poșta Română,  pentru cristale ciobite, zgâriate sau deteriorate.
Durata medie de utilizare, conform legii (O.G. 21/92 punct 20) este definită ca fiind intervalul de timp, stabilit în documente tehnice normative (certificat de conformitate) sau declarat de către producător ori convenit între părți, în cadrul căruia produsele de folosință  îndelungată trebuie să își mențină caracteristicile funcționale, dacă au fost respectate condițiile de transport, manipulare, depozitare și exploatare (stabilite în certificatul de garanție). Pentru durata medie de utiliare, producătorul se obligă să țină pe stoc piesele de schimb pentru reparații. Această procedură nu coincide cu garanția pentru defecte de fabricație sau vicii ascunse, ci este contra cost.
Crialiatelier.ro oferă 6 luni de garanție pentru bijuteriile din argint. Certificatul de garanție pentru bijuteriile din argint  (se află în fiecare cutiuță ) se completează cu data vânzării produsului și cu denumirea acestuia.

Cu drag,

Criali Atelier!