Informații despre Expediere si Livrare

Expedierea:

Termenul de expediere poate diferi în funcție de complexitatea modelului ales,  între 1 și 20 de zile lucratoare.
Bijuteriile și accesoriile realizate pe comandă sau personalizate, se  vor executa în termen de 10-20 zile lucratoare.

Pentru produsele executate la comanda( bijuterii și accesorii personalizate), conform specificațiilor clientului, este necesară achitarea unui avans de  30-50% din valoarea totală a comenzii. Va rugam sa luati in considerare faptul ca avansul nu se returneaza  în cazul în care renuntati la  produsele comandate, indiferent de motiv. Pentru comenzile speciale la care se solicita achitarea unui avans, veti  primi o factură proforma pentru achitarea avansului  și un bon de comanda  în care se va specifica termenul de execuție, valoarea totala a comenzii, valoarea avansului încasat, rest de plata la ridicarea comenzii.     

Toate comenzile pentru bijuterii/accesorii personalizate sunt confirmate telefonic sau pe Messenger/WhatsApp și apoi programate pentru execuție și/sau expediere. Daca dupa 3 incercari clientul nu a  putut fi contactat pe nici unul din contactele furnizate la plasarea comenzii,  comanda va fi automat anulata. Pentru a evita aceste situatii neplacute, va rugam să verificați cu atenție numărul de telefon și datele de contact specificate la plasarea comenzii.

Pentru  a beneficia de avantaje suplimentare precum: newslettere cu oferte speciale, informații depre produsele noi, vouchere cadou, campanii promoționale, vă rugăm ca la prima comanda sa va creați cont în secțiunea “Contul meu”. Astfel, plasarea viitoarelor comenzi va fi mult mai facilă.

Livrarea se va efectua  prin curier rapid, prin intermediul Fan Courier sau  Urgent Cargus .

Costul transportului prin curier este de 20 lei(dacă nu sunt kilometri suplimentari între localitatea de destinație si cel mai apropiat sediu al curierului).

 Pentru orice comanda de bijuterii oferim CADOU  cutiuta de inalta calitate legata  cu funda eleganta, realizata special pentru ambalarea bijuteriilor.  La solicitarea dumneavoastra, va punem la dispozitie, contra cost, pungi de cadou asortate .

 După ce comanda este expediată, veți primi o notificare prin SMS sau pe e-mail iar la cerere va putem pune la dispozitie nr de AWB pentru a putea urmari traseul si statusul comenzii dumneavoastra. Produsele vor fi însoțite de documente aferente, instructiuni,ambalaj specific.

Ambalarea se efectueaza sub atenta noastra supraveghere, astfel incat produsele sa fie protejate de eventualele accidente ce pot surveni pe parcursul livrarii.

 

Va stam la dispozitie pentru orice nelamurire sau solicitare!

 

Cu drag,

Criali Atelier!